نوشته شده توسط : sibesalamati

آموزش طرز تهیه فلافل خانگی گرداوری شد

آموزش طرز تهیه فلافل خانگی

 

امروزه فلافل یکی از غذاهای ساده و بسیار سریع برای استفاده محسوب می شود. برخی از افراد حتی فلافل از نوع نیم پز را خریداری نموده و پس از 5 دقیقه قرار دادن برای سرخ شدن آن را مصرف می نمایند. اما همه ی ما می دانیم که مصرف غذاهای خانگی هیچگاه قابل مقایسه با سایر موادغذایی نیست و این خود یک مزیت به شمار می رود. بنابراین با ما همراه باشید تا بتوانید از یک دستورالعمل مهم برای طبخ فلافل خانگی باخبر شوید.

مهم ترین اصل در تهیه فلافل خانگی ، توجه به نخود مورد استفاده در درون این غذای خوشمزه می باشد. نخودها نباید در همان روز مورد استفاده قرار گیرند ، بلکه باید از روز قبل چندین بار توسط آبکشی های متعدد نفخ آنها گرفته شود. در آن زمان می توان به آسانی نخودهای نرم شده را با میکسر یا سایر ابزارها کاملا خرد نمود. باید همانند یک خمیر پودری مشاهده شود. در صورتی که نخود در زیر زبان احساس شود ، کمی مشکل ساز خواهد شد.

برای خوشبو کردن و خوش طعم کردن فلافل علاوه بر مواد اولیه می توانید از ترکیبات گیاهی همچون نعناع و یا زیره استفاده نمایید. فلفل باید به اندازه ی بسیار زیاد در داخل این ترکیب قرار داشته باشد. بهتر است برای انسجام بیشتر فلافل خانگی خود از یک عدد تخم مرغ در خمیر استفاده نمایید. برخی از افراد آویشن را در داخل ترکیب قرار می دهند که از نظر ما ضرورتی برای این کار وجود ندارد و ادویه های ذکر شده برای طعم بی نظیر فلافل خانگی شما کافی خواهند بود.

برای حجیم شدن فلافل خانگی خود هیچگاه از پودر کیک استفاده نکنید. بهتر است تا فلافل خانگی شما شکل ساده و کم حجمی داشته باشد. برای شکل دار شدن می توانید از قالب های موجود در بازار بهره ببرید.



:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

علائم یائسگی زودرس گرداوری شد

علائم یائسگی زودرس

 

معمولا یائسگی یک دوره ی طبیعی در زندگی یک خانم به شمار می رود که می تواند همراه با علائم متفاوتی بروز پیدا کند. معمولا این دوره در زندگی هر خانمی با توجه به شرایط سنی و روحی و روانی و با توجه به سابقه ی خانوادگی در سنین بالا یا پایین رخ می دهد اما سنین بالا و پایین خود یک محدوده خاصی دارد و کمتر از آن سنین یائسگی زودرس نامیده می شود. یائسگی زودرس معمولا به بروز یائسگی در سنین پس از 30 سال باید توجه ویژه ای صورت پذیرد زیرا بر عملکرد طبیعی بدن اثرگذار خواهد بود.

برخی از خانم ها پس از سن سی سالگی به دلایل ژنتیکی یا تغییرات هورمونی ، همچنین بیماری های سیستم ایمنی با تغییر در زمان یائسگی خود مواجه می شوند. این علل در نتیجه می تواند نارسایی در تخمدان ها را برای یک فرد پدید آورد . فردی که زودتر از زمان به نارسایی تخمدان ها دچار می شود باید همواره در اسرع وقت به نزد پزشک برود تا تشخیص زودتر انجام شود. البته در خصوص تغییر در شرایط تخمدان ها و نارسایی آنها امکان درمانی مشاهده نمی شود .

در اغلب موارد برای از بین رفتن علائم مربوط به یائسگی تنها به فرد یک سری از هورمون ها داده می شود تا با مصرف این هورمون ها بتوان عادت ماهیانه و آزادسازی تخمک ها را دوباره به حالت سابق باز گرداند. این کار معمولا تا زمانی که سن یائسگی طبیعی شود یعنی حدود پنجاه سالگی می تواند ادامه دار شود ، اما پس از آن بهتر است تا بدن روند طبیعی خود را سپری کند. هورمون درمانی معمولا از طریق مصرف قرص به فرد انجام  می گیرد ، اما هر قرصی می تواند فرد را با مشکلاتی همراه کند.

پسش از مصرف قرص های هورمونی برای درمان نارسایی تخمدان ها حتما با پزشک مربوطه ی خود یک مشورت داشته باشید تا تست های مربوط به سلامت پستان و همچنین رحم شما به تأیید وی برسد ، سپس می توانید در کمترین زمان ممکن به درمان ادامه دهید.



:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1396 | نظرات ()