نوشته شده توسط : sibesalamati

خواص سرکه سیب که معجزه میکند

خواص سرکه سیب که معجزه میکند

 

خواص سرکه سیب برای سلامتی و پوست

پیش از بیان خواص سرکه سیب بهتر است با یکی از موارد منع مصرف و نیز یکی از عوارض مصرف نادرست سرکه سیب آشنا شوید.

*سرکه سیب اسیدی است و برای افرادی که دچار مشکلات گوارشی مانند زخم معده، سوزش معده و یا رفلاکس معده هستند توصیه نمی شود. اگر بعد از مصرف سرکه سیب در معده تان احساس سوزش می کنید برای مصرف آن مصر نباشید.

*مصرف زیاد سرکه سیب می‌تواند به مینای دندان نیز آسیب بزند. برای همین لازم است که بعد از مصرف این سرکه دهانتان را آب بکشید تا مشکلی پیش نیاید.

خواص سرکه سیب برای لاغری

سرکه سیب حاوی پکتین است. این فیبر در سیب هم وجود دارد و در زمان گوارش سرعت انباشتگی چربی‌ها را کُند و دفع آن‌ها را آسان‌تر می‌کند. همچنین خاصیت اسیدی آن باعث کاهش شاخص گلیسمی مواد غذایی مصرفی می‌شود و به این ترتیب میزان قند خون کاهش یافته، چربی‌ها انباشته نمی‌شوند.

سرکه‌ی سیب همراه با رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی باعث می‌شود که شما در ماه ۵۰۰ گرم وزن کم کنید. پس اگر قصد لاغر شدن دارید می‌توانید روی سرکه حساب کنید. یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ی سیب را با یک لیوان آب مخلوط کرده و روزانه ۳ مرتبه میل کنید. این کار را ۴ تا ۶ ماه ادامه دهید. البته مراقب میزان مصرف باشید؛ مصرف زیاد سرکه به منظور کاهش وزن ممکن است موجب بروز مشکلاتی در شما شود.

سرکه سیب و مقابله با کلسترول بالا

همان طور که گفته شد، سرکه سیب سرشار از پکتین است. این فیبر محلول، جذب مواد غذایی و مایعات را در روده کند کرده و با عبور آرام از دستگاه گوارش کلسترول را دفع می‌کند. یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ی سیب را با یک قاشق چای‌خوری عسل در یک لیوان آب حل کرده و به مدت ۳ ماه روزانه (قبل از غذا) ۳ مرتبه میل کنید.

سرکه سیب و مقابله با افسردگی فصلی

خستگی در روزهای کوتاه پاییز و زمستان رایج است زیرا نور خورشید کم می شود و خیلی از افراد دچار افسردگی فصلی می شوند. کافی است زیر نور آفتاب قدم بزنید و در صورت لزوم ویتامین D مصرف کنید. اما در این بین می توانید به سرکه سیب نیز اعتماد کنید. چون باعث دفع توکسین ها شده و همچنین به رفع خستگی عضلات کمک می کند. ۲ قاشق چایخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب و ۲ قاشق چایخوری عسل مخلوط کنید. به مدت ۴ تا ۶ هفته صبح ها به صورت ناشتا این مخلوط را میل کنید.

خواص سرکه سیب در درمان بی خوابی

شب به نیمه می رسد و خواب به چشم های شما نمی آید؟ اگر جزو افرادی هستید که طرفدار درمان های طبیعی هستید و به سراغ قرص خواب نمی روید می توانید سرکه سیب را نیز امتحان کنید. کافی است به آشپزخانه بروید و یک نوشیدنی با سرکه سیب برای خود تهیه کنید.

۲ قاشق چایخوری سرکه سیب و ۲ قاشق چایخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم حل کنید. زمانی که بی خوابی به سرتان می زند و یا قبل از خواب از این نوشیدنی میل کنید. با این حال اگر دچار مشکلات گوارشی هستید نباید سرکه مصرف کنید.

ضدعفونی عمقی بدن با سرکه سیب

سرکه سیب باعث ضدعفونی شدن عمقی بدن می‌شود. به خاطر اینکه یک ضدعفونی‌کننده طبیعی قوی محسوب می‌شود که می‌تواند بدن را از شر سموم انباشته‌شده خلاص کند. در واقع این سرکه می‌تواند تعادل اسیدی بازی بدن را حفظ کند. اسید موجود در سرکه سیب باعث می‌شود که بدن ما بیشتر قلیایی شود. یعنی اینکه ترکیبات آن باعث می‌شود که pH بدن در حد سالمی یعنی در حدود ۷ بماند.

فواید سرکه سیب در مقابله با سینوزیت

ماده اصلی سرکه سیب یعنی اسید استیک مانع از رشد باکتری ها شده و می تواند برای درمان عفونت سینوسی بسیار موثر باشد. نوشیدن یک لیوان آب گرم که به آن یک قاشق مرباخوری سرکه سیب و یک قاشق مرباخوری عسل اضافه شده باشد، توصیه می‌شود. بهتر است این درمان را به مدت یک هفته ادامه دهید. علاوه بر این می توانید ۲-۱ قاشق مرباخوری از سرکه سیب را در آب داغ ریخته و بخور آن را استنشاق کنید.

سرکه سیب و کاهش سطح قند خون

دیابت نوع دوم با علائمی مانند بالا بودن سطح قند خون، مقاومت به انسولین و یا عدم توانایی برای تولید انسولین توصیف می شود. یکی از مهمترین خواص سرکه سیب، کاهش قند خون است که این مسئله می تواند برای افرادی که از دیابت رنج می برند، مفید باشد.

تاکنون بررسی های زیادی نشان داده است که سرکه سیب، اثرات مثبتی در درمان دیابت نوع ۲ دارد. تحقیقات نشان داده است مصرف سرکه سیب پس از وعده غذایی، حساسیت به انسولین را بهبود و به کاهش قند خون در این بیماری کمک می کند. یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ی سیب را در یک لیوان آب حل کرده و به مدت سه ماه روزانه ۳ مرتبه (نیم ساعت قبل از غذا) میل کنید.

خواص سرکه سیب در رفع سکسکه

سکسکه جزو آن دسته اتفاقاتی است که وقت و بی وقت سراغ هر کسی می آید و برای دقایقی کلافه می کند. در این صورت نیز می توانید به سرکه اعتماد کنید. کافی است ۱ قاشق چایخوری سرکه سیب را روی یک حبه قند بچکانید و آن را در دهان بگذارید تا به تدریج آب شود. این کار برای رفع سکسکه مؤثر است.

خواص سرکه سیب برای رفع مشکلات گوارشی

سرکه سیب یا باکتری‌های مضر دستگاه گوارش مقابله کرده و اسید معده اضافی را جذب می‌کند. اگر با هضم غذا مشکل دارید نیم ساعت قبل از غذا ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب رقیق کرده و بنوشید. این کار با اسپاسم عضلات شکم و معده و نفخ مقابله کرده و به احیای فلور روده کمک می‌کند.

تسکین کوفتگی عضلات با سرکه سیب

استعمال خارجی سرکه سیب برای تسکین عضلات دردناک موثر است. اگر به هر دلیل عضلاتتان دچار کوفتگی شده است ۲۰۰ میلی‌لیتر سرکه سیب را در وان حمام ریخته و حمام کنید. میزان بالای منیزیم و پتاسیم موجود در این سرکه باعث تسکین کوفتگی‌ها می‌شود.

خواص سرکه سیب برای درمان گلودرد

با شروع فصل سرما یکی از مشکلات رایجی که برای همه پیش می آید گلودرد است. سرکه سیب به راحتی علائم این مشکل را برطرف می کند. چون یک ماده ی ضدباکتری است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می کند.

یک قاشق چایخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و ۲ تا ۳ مرتبه در روز قرقره کنید. در صورت گلودرد شدید می توانید هر ساعت یک بار این کار را انجام دهید. نوشیدن ترکیب سرکه سیب، آب و عسل نیز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به برطرف شدن گلودرد کمک زیادی می کند.

خواص سرکه سیب در درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک

سرکه سیب نیز برای مقابله با تخمدان پلی کیستیک سودمند می باشد، زیرا به کنترل قند خون کمک کرده و جلوی تولید بیش از حد انسولین توسط بدن را می گیرد. انسولین کمتر به معنای تستوسترون کمتر می باشد. به علاوه، سرکه سیب به شما کمک می کند که وزنتان را کاهش داده و سلامت عمومی بدنتان را بهبود بخشید.

۲ قاشق چایخوری سرکه سیب خالص فیلتر نشده را در یک لیوان آب بریزید. این محلول را هر روز صبح قبل از صبحانه میل کنید. این کار را چند هفته ادامه دهید. شما می توانید بتدریج میزان دوز مصرفی سرکه سیب را به بیش از ۲ قاشق چایخوری در هر لیوان افزایش داده و ۳-۲ بار از این محلول در روز مصرف کنید. اگر طعم این محلول برایتان خیلی تند و زننده است می توانید سرکه سیب را به آب پرتقال یا هر آبمیوه دیگری اضافه کرده و بنوشید.

خواص سرکه سیب در درمان سوزش و خارش واژن

سرکه سیب به علت خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی درمان بسیار مناسبی برای درمان خارش واژن می باشد. سرکه سیب به بازگرداندن pH واژن شما به حالت طبیعی کمک بسیار زیادی می کند. ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب خام را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید. به مدت چند روز (تا زمان بهبودی)، روزی ۲ مرتبه واژن خود را با این محلول شست و شو دهید. همچنین یک قاشق غذاخوری سرکه سیب خام و یک قاشق چایخوری عسل را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و روزی ۲ مرتبه از آن بنوشید.

سرکه سیب و رفع بوی بد دهان

اگر با مسواک زدن و استفاده از دهانشویه بوی بد دهانتان برطرف نمی شود سرکه سیب را امتحان کنید. برای این کار یک قاشق چایخوری سرکه سیب را در آب حل کرده (اگر مشکلی ندارید به طور خالص) و میل کنید. همچنین می توانید با سرکه سیب دهانشویه کنید. این کار باعث خنثی شدن باکتری های ایجادکننده بوی بد دهان می شود.

 دندان هایی سفید با سرکه سیب

اگر می خواهید لبخندتان مانند هنرپیشه ها شود و دندان های سفیدی داشته باشید صبح ها دهانتان را با سرکه سیب بشویید. سرکه سیب باعث تمیزی و سفیدی دندان ها شده و باکتری های موجود در دهان و لثه ها را خنثی می کنند. البته در این کار زیاده روی نکنید تا به مینای دندانتان آسیب نرسد.

خواص سرکه سیب برای درمان تبخال

تبخال دردناک بوده و برای مدتی زیبایی صورت را خدشه دار می کند. یکی از درمان های قدیمی و خانگی این مشکل استفاده از سرکه سیب است. یک گلوله پنبه را به سرکه سیب خالص آغشته کرده و روی تبخال قرار دهید. می توانید به محض احساس اولین علائم تبخال از سرکه استفاده کنید. اجازه دهید پنبه به مدت چند ثانیه روی تبخال بماند. این کار را چند مرتبه در روز انجام دهید. حواستان باشد که در ابتدا کمی سوزش ایجاد می کند.

خواص ضد پیری سرکه سیب

رادیکال‌های آزاد مسئول اصلی پیری هستند. مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند اثرات شوم رادیکال‌های آزاد را خنثی کند. باید بدانید که سرکه‌ی سیب نیز حاوی یکی از مؤثرترین آنتی اکسیدان‌هاست: بتا کاروتن طبیعی؛ این آنتی اکسیدان با پیری مقابله می‌کند. یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ی سیب را با یک لیوان آب میوه یا آب سبزی مثل آب هویج یا آب گوجه فرنگی و … مخلوط کرده و روزانه یک یا دو مرتبه میل کنید. این کار را تا هر زمانی که دل‌تان خواست ادامه دهید.

سرکه سیب و رفع آکنه

سرکه سیب یک ماده ضدعفونی کننده است و به از بین رفتن آکنه و جوش ها کمک زیادی می کند. کافی است دست به کار شوید و یک لوسیون سرکه ای خانگی تهیه کنید. برای این کار به میزان یکسانی آب و سرکه سیب نیاز دارید. ترکیب را با یک گلوله پنبه روی جوش ها بزنید. می توانید در طول روز این کار را چند بار انجام دهید.

صاف کردن موها با سرکه سیب

سرکه سیب بهترین ماده برای صاف کردن مو می باشد. یک یا دو قاشق غذاخوری از سرکه سیب را در یک فنجان آب بریزید. بعد از اینکه موهایتان را با شامپو شستید، موقع آبکشی موها این محول را روی موهایتان بریزید. بگذارید روی موها باقی بماند تا اینکه موها خشک شود.

موهایی نرم و شفاف با سرکه سیب

برای شفافیت و نرمی موها سرکه سیب به آن بزنید. برای این منظور، یک قاشق غذاخوری سرکه را با نصف پیمانه آب مخلوط کنید. آن را روی موهای مرده و کدر بریزید. اجازه دهید ۵ دقیقه بماند و سپس با آب سرد آبکشی کنید. پس از آن نرم کننده بزنید. اسید موجود در سرکه سیب مکمل pH موی سر است و باعث شفافیت و صافی موها می شود. البته این سرکه کمی بو دارد که باید تحمل کنید.

 

نوآورد



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

اطلاعات جامع درباره خواص ، انواع و مضرات فلفل گرداوری شد

 

اطلاعات جامع درباره خواص ، انواع و مضرات فلفل

 

-انواع مختلف فلفل ها جزو گروه سبزیجات هستند و این دسته از سبزی‌ها از فلفل سبز دلمه‌ای گرفته تا فلفل تند قرمز همگی در یک گروه غذایی جای می‌گیرند و تقریباً دارای خواص  زیادی هستند.

محققان می‌گویند؛ فلفل ها یکی از منابع غنی از ویتامین ث و کاروتن‌ها هستند.

متخصصان از مدتها پیش معتقدند که از فلفل می‌توان برای افزایش جریان خون، تحریک سیستم عصبی، افزایش اشتها و رهایی از سوءهاضمه استفاده نمود.

 

-بسیاری از محققان و متخصصان طب سنتی در چین توصیه می‌کنند که زنان برای کاهش دردهای ناشی از دوره عادت ماهیانه می‌توانند از فلفل استفاده نمایند.

 

-کاپسیسین ماده‌ای در فلفل است که باعث گرم بودن این گیاه می‌شود. اگر چه فلفل گیاهی گرم است، اما کاپسیسین موجود در آن باعث کاهش درجه حرارت بدن می شود.برای همین مردم مناطق آب و هوای گرم به زیاد فلفل مصرف می کنند.

 

-کاپسیسین به عنوان فعال‌ترین ماده موجود در فلفل، باعث کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن می گردد.

این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که سلول‌های بدن را از آسیب مولکول‌های رادیکال آزاد محافظت می نماید و درعین حال خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد.

 

-این ماده سیستم قلبی عروقی را تحریک و سیستم هاضمه را تقویت می کند و باعث کاهش درد مفاصل می شود و برای مثانه به عنوان داروی ضد احتقان و ضد باکتری مفید می باشد.

 

-محققان می گویند، فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد که این امر باعث کاهش فشارخون نیز می گردد. مواد موجود در فلفل از انعقاد خون در رگ‌ها جلوگیری می نمایند و این خواص فلفل به پیشگیری از بیماری‌های قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگ‌ها) کمک فراوانی می نماید.

 

-اگر چه برخی از انواع فلفل زبان  را می سوزانند، اما این گیاه واقعاً مسکن قوی است. این گیاه ابتدا باعث تحریک درد می‌شود، اما پس از مدتی از شدت علایم درد در بدن می کاهد.

 

-کاپسیسین موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتوئید را تسکین می‌دهد، بلکه هنگام استفاده به شکل موضعی، میزان ورم ناشی از این بیماری‌ها را نیز می کاهد.

 

-مواد موجود در فلفل با تحریک ترشح آنزیم‌های گوارشی در معده و نابودی باکتریهایی که می‌توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می نمایند. فلفل به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتری همچنین از بروز اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می نماید.

 

-محققان تاکید می کنند؛ این گیاه به عنوان داروی ضد احتقان باعث رقیق و نازک شدن خلط و خارج شدن آن از ریه‌ها می گردد. از آنجا که این گیاه بافت ریه را تقویت می نماید در نتیجه برای بیماران مبتلا به آمفیزم (بیماری اتساع و بزرگ شدن ریه ها) بسیار مفید است.

 

خواص درمانی فلفل قرمز تند

فلفل قرمز یک ماده ضد عفونی کننده است بنابر این به صورت غرغره برای ضد عفونی حلق توصیه می شود. در موارد خونریزی های رحمی، مخلوط با گل و برگ و پوست گیاه (درخت موم) برای قطع خونریزی بسیار موثر است.

طبق نظر کارشناسان طبیعت درمانی : فلفل قرمز یکی از گیاهان بسیرا مفید درمانی است . فلفل قرمز را نباید با فلفل سایه یا سرکه و یا خردل که هر یک به نوعی در ردیف چاشنی های تند هستند اشتباه کرد ، زیرا اینها محرک هستند ر صورتی که فلفل قرمز ارامبخش و مسکن است . مثلا گرد فلفل قرمز را براحتی می توان روی زخمهای باز یا کهنه گذارد و بسیار شفا بخش است و هیچ گونه تحریکی نمی کند . ولی فلفل سیاه و خردل و سرکه اگر روی زخم گذارده شد تحریک می کنند و خاصیت التیام زخم ندارند. ضماد آن برای روماتیسم و التهابها و ذات الجنب به صورت استعمال خارجی و در برخی موارد حتی به صورت مصرف داخلی بسیار کمک می کمند . در مصرف داخلی درعین حال که نیرو بخش است ضد اسپاسم نیز می باشد . برای کلیه طحال و لوزالمعده مفید است در موارد قفل شدن فک ها که در برخی موارد رخ میدهد اثر مفید دارد .

در مورد یبوست گرد فلفل قرمز مفید است زیرا حرکت دودی کشل روده ها را تحریک می کند . برای حصول این منظور هر روز به مقدار کم باید با غذا مصرف شود . در سرماخوردگی ها مصرف فلفل قرمز با دوز بالا اثر مفید و سریع دارد . منظور از دروز بالا در حدو ۶۰۰ میلی گرم تا یک گرم است. بدیهی است دوز بالابرای اشخاص مختلف فرق می کند برخی بیشتر از دیگران احتیا ج دارند . برای تسکین سرفه های شدید بخصوص در مواردی که اخلاط زایدی در بیماری تنفسی هست فلفل قرمز در بیرون انداختن اخلاط بسیار کمک می کند و در نتیجه سرفه رفع می شود فلفل قرمز در موارد حمله های خفگی مبتلایا ن به اسم اثر مفید دارد . ( البته اگر الرژی نداشته باشند. )

فلفل قرمز یک ماده ضد عفونی کننده است بنابر این به صورت غرغره برای ضر عفونی حلق توصیه می شود . در موارد خونریزی های رحمی ، مخلوط با گل و برگ و پوست گیاه ( درخت موم ) برای قطع خونریزی بسیار موثر است.

به صورت مشمع طبی فلفل قرمز برای رفع احتقانهای حاد در موارد بیماری های ذات الریه و ذات الجنب و سایر موارد مشابه اثر مفید دارد .

فلفل قرمز بهترین محرک مفید و شفا بخش در موارد اصهال ساده و اسهال خونی می باشد . باری رفع گرفتگی عضلات که به دراج شدن معروف است فلفل قرمز بسیار مفید است.

نظری به نتا یج تحقیقات جدید علمی جهان : فلفل قرمز بهترین داروی ریه و خلط اور و قوی است وبرای پیش گیری و تسکین برونشیت مزمن و امفیزما مفید است . ضد احتقان می باشد وبرای حلا شدن لخته های خون ککمک می کند ومسکن درد است. و با خوردن ان ایجاد لذت و نشاط می شود .

 

فلفل سبز

فلفل سبزها گونه های مختلف از جنس Capsicum هستند که به طور کلی به دو صورت در بازار عرضه می شوند : قسم اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز که قرمز شده ان را « فلفل فرنگی » نیز می گویند . در کتب طب سنتی با نام « فلفل احمر » ، « فلفل هندی » نامبرده شده است . به فرانسوی Piment و Piment rouge و به انگلیسی : Cayenne pepper و Bird chilli گفته می شود . گیاهی است از خانواده Solanaceae که نام علمی آن Capsicum frutescens L . و مترادفهای ان Capsicum minimum Roxb و C. fastigiatum است . و گونه های دیگری نیز دارد که از نظر خواص کم و بیش شبیه به این گونه هستند.

● خواص – کاربرد

فلفل سبز از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و خشک است از نظر خواص معتقدند که بادها و گازها ی غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ها و انسداد راباز میکند و اگر با عسل خورده شود محرک نیروی جنسی است. درد دندان را تسکین می هد . برای حلق مضر است. از این نظر باید با عناب خورده شود مقدار خوراک از گوشت غلاف آن تا ۷ گرم است و تخم ان خیلی گرمتر از گوشت ان است . اگر ماهی را با آن بپزند ضررهای ماهی را رفع می کند . اشخاص گرم مزاج آن را نباید بخورند . زیرا عکس العمل شدید دارد و آب چشم و سوزش چشم و ورم چشم می آورد در مورد اشخاص سرد مزاج فلفل به عنوان دارو و برای سوء هاضمه و فلج و نقرس مفید است و در برخی مناطق عربی ان رابه عنوان عوامل مقوی نیروی جنس یو و دافع اسهال خونی مخلوط با سایر داروهای مربوطه مصرف میکنند . بررسی حکما نشان داده است اشخاصی که معمولا فلفل هندی یا فلفل دلمه ای زیا دمی خورند بندرت مبتلا به بواسیر می شوند و به همین دلیل از عوامل ضد بواسیر محسوب می شد . بهترین وع مصرف آن عصاره آب آن است و بعد هم گرد آن که به شکل حب مصرف می شود. مقدار خوراک از عصاره آبی ان ۶۰ – ۵۰ سانتی گرم و مقدار خورا ک از گرد آن ۱ – ۷۵/۰ گرم است که نصف صبح و نصف عصر خورده شود .

در چین و هند و چین از برگ فلفل دلمه ای شیرین برای تسکین درد دندان استفاده می نمایند و از میوه آن برای تقویت معده که جریان خون را در معده تسریع می کند استفاده می شود و. در استعمال خاراجی به عنوان ضماد باری ورمهای روماتیسمی و ورمهای حاصل از سرمازدگی و رطوبت زدگی و همچنین در موارد نیش گزندگان سمی و گاز جانوران به عنوان تریاق و سم به کار می رود . در شبه جزیره مالالیا برای شفای سو ء هاضمه و وبا و مالریا و تب مخملک به کار می رود . از ریشه آن به عنوان یکی از اجزای داروی ضد سوزاک استفاده می شود . در اندونزی شیره برگهای خام فلفل سبز برای تحریک و تسریع تولد بچه خورانیده می شود .

 

مضرات فلفل قرمز

♦  مصرف فلفل قرمز برای کودکان چندان توصیه نمیشود.

♦ خوردن فلفل قرمز در عده ای ایجاد ناراحتی می نماید و اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نمی توانند فلفل قرمز تند را بخصوص د رمصارف داخل تحمل نمایند و به علاوه اشخاصی که آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم می باشند به هر حال بهتر است مصرف فلفل قرمز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با کارشناسان گیاه درمانی و پزشکان باشد .

♦ اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می‌شود و اگر در حد مجاز مصرف شود می‌تواند اثرات ضد سرطانی خود را نشان دهد.

♦ همانطور که گفتیم مصرف فلفل تند سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می‌برد و به همین خاطر به لاغر شدن کمک می‌کند. اما «کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی می‌شود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می‌تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.

♦ فلفل قرمز می تواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود .خوردن فلفل قرمز می تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می برند فراهم سازد .



:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1396 | نظرات ()